Partner login

  |  

Login

Home De app Prijzen Contact Partner worden
cim image

CIM ONLINE partnernetwerk

Onze slimme software is een revolutie in de manier waarop bedrijven hun facturen en documenten beheren, en we zijn er trots op om samen met u deze technologie naar meer bedrijven te brengen. Ons partnerschap is gebaseerd op een gedeelde visie op het leveren van innovatieve oplossingen die bedrijven helpen succesvol te zijn.

Opties:
U kunt als partner op 2 manieren gebruikmaken van onze technologie.
1.CIM ONLINE wordt als SaaS-model gerebrand. U krijgt uw eigen uitstraling.
2.U koopt de AI-herkenningstechnologie. Bij koop kunt u kiezen om ons de support te laten verrichten en het aanmaken van nieuwe Ai-herkenningsmodellen, of u ontwikkelt zelf Ai-modellen. In alle gevallen kunt u maatwerk leveren voor uw klant.
Marges:
In de polariserende markt van OCR-leveranciers zien wij de partnermarges dalen. Door gebruik te maken van onze technologie, in welke vorm dan ook, zorgen wij voor margeherstel.

FAQ

1. "CIM ONLINE verwerkt binnenkomende facturen op zowel het kop- als regelniveau. Verkooporders (PDF-documenten). Orderbevestigingen worden op regelniveau geëxtraheerd, zodat het ERP-systeem de inkooporder met de orderbevestiging kan vergelijken."

2. "De software kan zo geconfigureerd worden dat elke klant zijn eigen documenten kan verwerken. Het is slechts een kwestie van configuratie. Softwareaanpassingen of maatwerk zijn niet vereist."

3. "De voordelen van CIM ONLINE zijn talrijk. Allereerst wordt momenteel Optical Character Recognition (OCR) gebruikt voor alle software voor documentherkenning. Dit is jarenlang voldoende geweest voor eenvoudige platte tekst. Echter, als ontwikkelaars van documentherkenningssoftware hebben we gemerkt dat dit onvoldoende kwaliteit biedt. Traditionele OCR-lees- en interpretatiefouten blijven nog steeds bestaan bij elke gebruiker. AI, computervisie, diep leren en natuurlijke taalprogrammering zijn veel betere technieken. We hebben deze methoden gecombineerd om een product te creëren met de best mogelijke herkenning. Of het nu gaat om regelherkenning of kolomherkenning, deze technieken stellen ons in staat om de leesfouten van OCR te elimineren."

4. "CIM ONLINE is een cloudoplossing die werkt op meerdere servers in Europa. KC Netherland B.V., de eigenaar van deze cloudsoftware, zorgt voor optimale beveiliging en elke gegevensoverdracht verloopt via 2-weg SSL-API's. Dit garandeert een veilige gegevensoverdracht. Onze taak omvat ook het monitoren van de prestaties van deze servers. Bovendien blijven we onze software ontwikkelen op basis van klantbehoeften."

5. "Vanuit ons perspectief is elk document een vertrouwelijk document, of het nu gaat om facturen, bestellingen of andere soorten documenten. Het enige wat CIM ONLINE doet, is de document lay-out analyseren en identificeren waar de te herkennen waarden zich op het document bevinden. Deze coördinaten worden opgeslagen in een database. Zodra de documenten zijn verwerkt, worden ze aan de klant overgedragen. CIM ONLINE bewaart geen documenten. De gegevensvoorziening verloopt via 2-weg SSL-API's."

Beoordelingen

Lees wat onze klanten en partners over ons te zeggen hebben

meer bekijken

"De CIM-app is een essentieel onderdeel geworden van onze dagelijkse werkzaamheden en heeft een aanzienlijke impact gehad op ons bedrijf. Dankzij de toevoeging van factuurherkenning op basis van kolom en regelherkenning hebben we onze efficiëntie naar nieuwe niveaus weten te tillen."

Probeer het

Plan een live demo. Ervaar de nieuwe snelheid van werken.

Ontdek in een persoonlijke demonstratie hoe uw facturen worden herkend en verwerkt.

cim image

Onze partner worden is de beste manier om uw dienstverlening te verbeteren.

Together We Thrive! Samenwerking, groei en innovatie. Ontdek het voordeel en maximaliseer uw potentieel.

meer bekijken

Wil je contact met ons?

Je kunt met ons bellen, e-mailen of direct chatten? Maak dan hier je keuze.

Chat met ons:

Spreek met ons verkoop team

Mail met verkoop:

sales@cimonline.eu

Bezoek ons

Bezoek ons kantoor HQ.

Minervum 70404817 ZL Breda,

Nederland

Bel ons.

Ma-vr van 8-5 uur.

+31 76 5729999

+31 76 5717770

?