Partner login

  |  

Login

Home De app Prijzen Contact Partner worden

Over ons

Wij lossen moeilijke documentverwerkingsproblemen op een slimme manier op

cim image

Continious Learning and Disign Thinkling. Innovatie is onze kern. Wij streven naar intelligente oplossingen voor documentverwerking, die onze klanten helpen hun bestaande bedrijfsprocessen te moderniseren. Het mag geen verrassing zijn dat kunstmatige intelligentie (AI) en hyperautomatisering een belangrijk onderdeel vormen van onze ontwikkelingen.

Omarm nieuwe technologiën:

Met behulp van al deze technieken wordt uw factuurverwerking naar een ongekend hoog niveau gebracht.

Nu kunnen we eindelijk dat niveau bereiken waar u altijd naar heeft verlangd. Het is tijd om uw wensen als gebruiker werkelijkheid te laten worden.
FAQ

1. "CIM ONLINE verwerkt binnenkomende facturen op zowel het kop- als regelniveau. Verkooporders (PDF-documenten). Orderbevestigingen worden op regelniveau geëxtraheerd, zodat het ERP-systeem de inkooporder met de orderbevestiging kan vergelijken."

2. "De software kan zo geconfigureerd worden dat elke klant zijn eigen documenten kan verwerken. Het is slechts een kwestie van configuratie. Softwareaanpassingen of maatwerk zijn niet vereist."

3. "De voordelen van CIM ONLINE zijn talrijk. Allereerst wordt momenteel Optical Character Recognition (OCR) gebruikt voor alle software voor documentherkenning. Dit is jarenlang voldoende geweest voor eenvoudige platte tekst. Echter, als ontwikkelaars van documentherkenningssoftware hebben we gemerkt dat dit onvoldoende kwaliteit biedt. Traditionele OCR-lees- en interpretatiefouten blijven nog steeds bestaan bij elke gebruiker. AI, computervisie, diep leren en natuurlijke taalprogrammering zijn veel betere technieken. We hebben deze methoden gecombineerd om een product te creëren met de best mogelijke herkenning. Of het nu gaat om regelherkenning of kolomherkenning, deze technieken stellen ons in staat om de leesfouten van OCR te elimineren."

4. "CIM ONLINE is een cloudoplossing die werkt op meerdere servers in Europa. KC Netherland B.V., de eigenaar van deze cloudsoftware, zorgt voor optimale beveiliging en elke gegevensoverdracht verloopt via 2-weg SSL-API's. Dit garandeert een veilige gegevensoverdracht. Onze taak omvat ook het monitoren van de prestaties van deze servers. Bovendien blijven we onze software ontwikkelen op basis van klantbehoeften."

5. "Vanuit ons perspectief is elk document een vertrouwelijk document, of het nu gaat om facturen, bestellingen of andere soorten documenten. Het enige wat CIM ONLINE doet, is de document lay-out analyseren en identificeren waar de te herkennen waarden zich op het document bevinden. Deze coördinaten worden opgeslagen in een database. Zodra de documenten zijn verwerkt, worden ze aan de klant overgedragen. CIM ONLINE bewaart geen documenten. De gegevensvoorziening verloopt via 2-weg SSL-API's."

Probeer het

Plan een live demo. Ervaar de nieuwe snelheid van werken.

Ontdek in een persoonlijke demonstratie hoe uw facturen worden herkend en verwerkt.

cim image

Onze partner worden is de beste manier om uw dienstverlening te verbeteren.

?